KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şahinkayası İlkokulu

OKULUMUZ HAKKINDA GÜNCEL BİLGİLER HAZİRAN 2 MAYIS 2023 İTİBARİYLE AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR.

Okulumuzu ildışı tayinlerinde tercih edecek öğretmen arkadaşlarımız için aydınlatıcı bilgiler içerir.

Okulumuzun bulunduğu mahallenin nüfusu 3 bindir. Bir aile sağlığı merkezi ve bu merkezde 1 doktor bir de hemşire haftanın her günü çalışmaktadır. Şahinkayası mahallesi merkeze yaklaşık 35 km'dir. Mahalleden yaklaşık 200 kişi hergün fabrikalara işçi servisleri ile çalışmaya gider dolayısı ile kışları yollar hep açık olur. Mahallede 10 tane camii vardır. Mahallemizin komşuları Suçatı, Çağlayan ve Döngel mahalleleridir. Kayseri -K.Maraş yolu mahallenin kıyısından geçer ve burada  6 tane lokanta bulunur. Lokantaların bulunduğu yer Şahinkayası'nın giriş tarafında yer alır. Öğretmen servisimiz 18+1 dolmuştur. Kayseri -K.maraş otoyolu çift şerit olup Şahinkayası yol ayrımına kadar da öyledir. Şahinkayası bu otoyoldan 8 km içerdedir. Okulumuz taşımalıdır. İlkokul 8 ve ortaokul 8 şubedir. 30 öğretmen ve 5 hizmetlisi vardır. Kaloriferlidir. 18 tane akıllı tahta ve İnternet alt yapısı mevcuttur. Kütüphanesinde 4 bin kitap vardır. Rehberlik servisi mevcuttur. Halkın geçim kaynağı ayvacılık, elmacılık, fabrika işçiliği ve hayvancılık üzerinedir.  Kolay gelsin sizlerin okulumuza gelmesi bize değer katar.

Yayın: 27.07.2022 - Güncelleme: 03.05.2023 12:33 - Görüntülenme: 1241